Paul's graphics issue with Aintree

More
11 months 5 days ago #5294 by Admin
Admin created the topic: Paul's graphics issue with Aintree
Paul wrote:

I'm getting a graphical problem when driving around Aintree. I keep seeing sheets of grass suddenly appearing across the track then disappearing. This doesn't affect the car in any way. It's very distracting though.

I have tried to :-

1. DX9, DX8, and DX7 setting
2. Cutting track detail
3. Fresh install of rfactor
4. Different mod to see if something in HistoricX
5. Non-Multiview (I run triple screen)

Has anyone had this problem? More to the point did you resolve it? If so how?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 5 days ago - 11 months 5 days ago #5310 by Luis Almeida
Luis Almeida replied the topic: Paul's graphics issue with Aintree
Haven't tried it online and don't run triple sreen. Offline is working good with usual DX settings.

Edit: Just tried online and works fine
Last Edit: 11 months 5 days ago by Luis Almeida.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 5 days ago #5445 by Paul Anstey
Paul Anstey replied the topic: Paul's graphics issue with Aintree
Problem solved.

I had changed the LODMultiplier in the HISTORICFIAGT.cam file to 10. This normally increases the level of detail of the track and stops object popping into existence as you get nearer. This has never caused problems before.

I've rest the value to 1 and no problems.

:)
The following user(s) said Thank You: Mikko Nieminen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 4 days ago #5446 by Mikko Nieminen
Mikko Nieminen replied the topic: Paul's graphics issue with Aintree
Wow, you really need to know how and what those files do. I wouln't have no idea :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.198 seconds
Powered by Kunena Forum