Problems with the mod

More
7 years 6 months ago #741 by Side Door
Side Door replied the topic: Re:Problems with the mod
Pawel W wrote:

no idea, try to reinstall?? :unsure: :unsure:

Well i reinstalled the mod 3 times,and in rf all other mods work

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Carlo Pozzi
  • Carlo Pozzi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
7 years 6 months ago #742 by Carlo Pozzi
Carlo Pozzi replied the topic: Re:Problems with the mod
The only thing i can suggest you now is trying to make a new clean installation of rFactor (not uninstalling the old one of course, just copy in the new one your profile folder), i think there are some incompatibilities with the mods (i guess loads of mods) you have installed

Hope that helps

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #743 by Uros Goricanec
Uros Goricanec replied the topic: Re:Problems with the mod
Funny thing, today i was testing Alfa Romeo with Max on server, and my computer froze, it never froze since I play rfactor. is it possible there is problem with Alfa? (noob question)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #744 by Side Door
Side Door replied the topic: Re:Problems with the mod
I will try,i hope it will work i want to make the testrace

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #745 by Marek Archipow [Fireball]
Marek Archipow [Fireball] replied the topic: O:Problems with the mod
As Carlo said, new clean rFactor folder dedicated only for GP1979 could help. Sometimes I have similar problems, while I load replays the game crashes.

It should be all ok, because most of people have installed it that way and they didn't report any problem.

I don't know, maybe DirectX settings should be adjusted properly. It can sound silly, but maybe soundfix do these crashes. I play without Brabham/Alfa soundfix and it's all ok.

I'm keeping my thumbs for you, insomniac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #746 by Marek Archipow [Fireball]
Marek Archipow [Fireball] replied the topic: O:Problems with the mod
As Carlo said, new clean rFactor folder dedicated only for GP1979 could help. Sometimes I have similar problems, while I load replays the game crashes.

It should be all ok, because most of people have installed it that way and they didn't report any problem.

I don't know, maybe DirectX settings should be adjusted properly. It can sound silly, but maybe soundfix do these crashes. I play without Brabham/Alfa soundfix and it's all ok.

I'm keeping my thumbs for you, insomniac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.227 seconds
Powered by Kunena Forum